logo JvD

Canvasprint

Canvasprint

Uw eigen opnames als schilderij aan de wand? Wij maken van uw foto's prachtige prints op canvas. Snel en vakkundig, dit kan van foto, dia, negatieven en natuurlijk digitale bestanden.
Wij printen op een mooie satin canvas van 350 gr/m2 en spannen het doek op een naspanbaar houten spieraam.
Prijsvoorbeeld:  50 x 75 cm. geheel compleet  69 euro, levertijd 2 werkdagen.

Foto van foto

Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om bestaande foto's in te scannen of te reproduceren en vervolgens in een echt fotoproces af te drukken, op die manier krijgt u een echte kopie van foto's die jarenlang kleurecht blijven, dat kan op dezelfde maat als het origineel maar we maken het ook net zo makkelijk groter of kleiner.

Digitale beeldbewerking

Digitale beeldbewerking

Beschadigde foto's herstellen, verbleekte kleuren ophalen of zwart-wit maken, teksten in foto's plaatsen of personen vrijstaand maken, al dit soort bewerkingen kunnen wij voor u uitvoeren via digitale beeldbewerking. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij geven vooraf prijsopgave zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Video op DVD

Laat uw oude videoopnames niet verloren gaan!
Wij kunnen  uw Mini DV; Digital-8; Hi-8; Video-8; VHS; VHS-C; video op vertrouwde en professionele wijze op DVD overzetten voor 29,95 per stuk.
Wij doen dit snel en in eigen huis, u betaald dus geen verzendkosten en er is geen kans op zoek raken bij verzending.

Film op DVD

Smalfilm op DVD

Ook uw oude smalfilms dubbel-8 of super-8 kunnen wij op DVD overzetten.
Dit gebeurt in een speciaal scanproces welke een hogere beeldkwaliteit opleverd dan in een proces via projectie.

Sensor reiniging

Als er vlekjes op uw opnames met reflexcamera zichtbaar zijn, bij meerdere opnames op dezelfde plaats, dan is er sprake van stof of vuil op de sensor.
Nu het gebruik van digitale reflexcamera's toeneemt, komt het ook steeds vaker voor dat er stof of vuil op de sensor komt.
Dit is niet altijd te voorkomen, het is aan te bevelen zorgvuldig te zijn met het wisselen van lenzen:

Ook als u nooit een lens wisselt en u een stofverwijderingsysteem in uw camera heeft, kan er toch stof op de sensor komen. Wij kunnen deze vakkundig voor u reinigen. Wij doen dat niet in de winkel maar in een speciale stofvrije omgeving.
Na 1 á 2 dagen kunt u de camera weer afhalen.
Gaarne aanleveren met geladen accu.  Kosten  € 29,95
Camera's die door ons zijn geleverd worden de 1e keer gratis gereinigd.

Beeldscherm afregelen

Om er voor te zorgen dat uw afdrukken net zo worden als u ze op de monitor ziet is het van belang dat uw beeldscherm goed is afgeregeld, als u niet beschikt over speciale callibratie apparatuur kunt u toch met behulp van dit referentie bestand en een afdruk van dit bestand controleren of uw beeldscherm een goede weergave geeft van de te maken afdruk en zonodig aanpassen.

Voor het afregelen van uw monitor op de kleurweergave van onze Fujifilm Frontier machine kunt u gratis een referentieprint afhalen in onze winkel.

referentie 
Door op de afbeelding te klikken kunt u een grotere versie van dit referentiebestand downloaden.
Voor de gevorderde Photoshop gebruiker vind u HIER een uitgebreide instructie.

Wij maken vakwerk van al uw fotowerk!